Tuesday, February 3, 2015

archery

assalamualaikum wbt.

lagi satu hobi baru dan azam baru.

ini.





and of course dengan gang baru.

lagi pun archery ni sunnah. so why not kita terapkan pada orang tua tua macam aku ni. takpe, masih belum terlambat. lepas ni boleh practice kasi lurus tangan jangan pengko sangat.

oh ye, tapak archery adalah di A Famosa Resort, Malacca.


4 comments:

  1. lama x dengar perkataan pengkor tu... heheheh...

    ReplyDelete
  2. haha memang tangan pengkor teruk so tak de ayat lain dah boleh ganti. hihi...

    ReplyDelete
  3. ade la ida main panah sekali tu, kelaut punyaaaaaaa HAHAHHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. first time memang saya pun ke laut. tapi bila dah tau teknik jadi best pulak.. hehe

      Delete