Friday, October 3, 2014

hari tu tajuk pantai, ni tajuk pantai juga dan isinya pun adda unsur-unsur pantai

assalamualaikum wbt.





hari tu sempat singgah pergi pd kejap. sebab dah sampai seremban 2. saje jalan jalan tengok movie. lama dah tak tengok movie kami laki bini. lepas ambil angin tepi laut, terus pergi makan ikan bakar. marvellous sungguh hari tu.

lepas beberapa tahun ni kahwin ni, memang perasan sangat lah, kami kurang pergi jalan. dan lagi rasa best duduk rumah. tengok wayang pun jarang dah. mungkin fasa berkenalan dah habis agaknya ek? tapi bila dah buat semua benda together once in a while, rasa seronok gila! sekali sekala pergi dating apa salahnya. hehe.

hari ahad ni dah raya haji, maka selamat hari raya eidul adha untuk semua yang menyambut. yang pergi menunaikan haji, atau parents dan saudara mara terdekat yang sedang menunaikan haji, kita doakan semoga selamat pergi dan pulangdan tahniah sebab dah dapat menunaikan rukun islam yang ke lima.

semua orang pakat dah gerak balik kampung dah ni. aku je yang masih kat office lagi sambil pecah kepala.

selamatlah kamu semua ya!

4 comments: