Wednesday, July 30, 2014

1st, 2nd and 3rd raya

assalamualaikum wbt.

selamat hari raya aidilfitri!

seronok tak beraya u olls u olls sekalian ni? well for me, this year memang ada kelainan sikit. sebab like i said earlier, i'm celebrating my raya here in kl this year. no kedah, no batu pahat. :)

yes, le husband sebenarnya kerja tanpa henti sebab cover sukom. so that pagi raya around 11 am tu, azmi sempat balik untuk raya sikit-sikit with my family even though this year is actually his kampung's turn. love you hun!

selamat hari raya from both of us!

le familia!

second day raya @ azza's crib! from left, azza, suzy, me, aufa and izna. picture credit: suzy. :)

third raya? well here i am; 

office...


selamat hari raya!



3 comments:

  1. i dah 3 tahun raya umah MIL coz huby i kena keje time raya (kilang dia lagi dekat kalo dari umah MIL). Alhamdulillah, this year dapat cuti. Seronok sgt dapat raya ngan my family... hehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yey! finally! lama tu tak raya ngan family sendiri tu. alhamdulillah akhirnya dapat juga. oh ye, kalau hubby kerja time raya memang sedih amaat. tak rasa raya pun.. wuwuwuwuuu..

      Delete
  2. Hmm...sedeynye x dapat raye di kampung....

    ReplyDelete