Monday, April 28, 2014

weekend was nice.

assalamualaikum wbt.

last weekend's activities;

hanging out with the girls, niat nak ambik daging salai kat rumah azmilia so boleh reunite sekali. thanks azmilia for the great hospitality. kenyang gelak (and kenyang makan daging salai yg sepatutnya dihidangkan pada kak long and suzy - sorry ye for finished them all. sedap gil akot!) and main jigsaw puzzle until 2 am. yes 2 am.

kak long, me, ina and suzy. picture credit: azmilia's facebook. 

sunday morning, dah janji dengan mak abah to go hiking in FRIM. hiking tak hiking sangat lah. bukit kecik. but penat sesangat! terasa sakit  kaki melampau jugak hari ni. but it was a nice place to see nature! 

picture credit: mom's facebook. 

and right now i'm not in the mood of doing work. sebab mode bercuti ni on! alahai... but i must make some progress ni, niat di hati nak join conference. but we'll see..

4 comments:

  1. zura, nampak cam kurus sket la ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahah! ade nampak ke? *blush. nanti dah capai target weight nak buat post. tapi masih belum capai lagi.. huhuuuu

      Delete
  2. dah lama aku tak jenguk ko kat sini~ hello ajue~ /wave/

    good job ajue and family! it's great to see your parent still active! jealous! nak ajak mak ayah aku gi minggu depan! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. u should ina! aku ni pun bersemput, mak pak aku rileks je. tensen i.

      Delete