Wednesday, March 19, 2014

konsep kerja sejam rehat 3 jam.

assalamualaikum wbt. 

pernah dengar tak konsep ini? 

aku lah tu, berejam-rejam buat kerja, berjam-rejam juga berpoya-poya! penatnya lah hai macam lah kerja buruh. 

pagi tadi, siap melayari hotel-hotel menarik untuk didiami dan berdekatan lagi konon nak ber 'getaway'. getawaylah sangat kan.. kerja pun tak siap lagi. huhu.

okaylah, ini sangat random nanti aku mai sini berandom lagi.. 

2 comments:

  1. Ahahaha...i biasa buat zura, masa nak study amik exam... study sejam, rehatnya berjam jam... kikikiki :-P

    ReplyDelete
  2. kan... macam study/buat kerja sejam tu memerlukan rehat yang banyaklah kan.. hihi.. tapi takpe, asal jangan stress.. hehe

    ReplyDelete