Thursday, March 6, 2014

jillian bukan seorang manusia



assalamualaikum wbt.

dah khatam video di atas? ada bran nak buat sampai habis? aku try exercise ni semalam. guess what? mati setengah jalan. macam nak pitam. bila time baring, i baring terus. tak bangun-bangun dah..

it keeps me wondering, si jillian ni manusia ke apa? huhuhuuuuu..

i wish i can do this. tapi tulah, i nak dia bising kat telinga i marah-marah i macam dalam biggest loser tu. hahaha..

by the way, kalau try hari hari dan practice, pasti boleh. and do you guys have any tips to do side plank and push up without tangan mengigil lalu jatuh? tangan tak kuat langsung, i can't do push up 1 kali pun tak boleh.. huhuuu...

good luck!

8 comments:

  1. zura, i rasa sampai tang burpees tu i fail. hahahha... memang kena ada fitness yg tinggi nak exercise dgn smooth mcm dia. so beginner mcm kita, ikut mana yg boleh je la... ari tu buat zumba for beginners pon teruk... hahahahha...

    but, may be u x cukup warm up kot..tu yg rasa cam nk pengsan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula.. bila sampai tang sokong berat badan gua tangan tu memang fail habis lah! semalam habis satu badan sakit walaupun pengsan ikut jillian separuh jalan. wuwuwuwuu...

      Delete
  2. errr.... setuju.... dia bukan manusia.... insan biasa tak mungkin boleh melakukannya~ fail weih~ tak larat~

    ReplyDelete
    Replies
    1. inaaa.. setuju kann.... insan biasa memang tak boleh macam dia weh! tertekan aku..

      Delete
  3. haha..I pernah try...then rasa nak mampus tercungap-cungap..rasa macam 'eh apasal jillian boleh aku tak boleh..', sampai tahap i stress dengar suara dia memekik2 tu..hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. annoying jugaklah kan dengar dia terpekik-pekik tu! tu sebab dia terpekik baru orang nak buat. kang nak tmpar kang berdosa pulak. hehe

      Delete
  4. Zura...tengok lipat abs dia, lepas tu tengok lipat abs Yani...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ macam langit dengan bumi.......nak try la workout ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yani.... sepanjang tengok vidoe ni asyik tengok perut dia je.. tertekannnnn.. tapi kena tabahlah ikut bebetul sampai 6 minggu ni. tapi konfom zura amek masa setaun.. tu pun kalau buat lahhh.. wuwuwuwuwwww.uuuuu...

      Delete