Tuesday, March 18, 2014

ehem. not ready.



walaupun dalam jiwa dan secara realitinya aku boleh kata not ready, data aku bersepah macam hapa, kena ambil masa (now dah more than 2 weeks) untuk sort out semua, dalam hati masih termimpi-mimpi kata-kata sv;

"okay, awak boleh writing sekarang!"

gila heaven! haha.

how i wish....~

6 comments:

  1. fewiitt sem brp dah zura? baucar buku da amek? eh tetiba...hehe

    jom start writing!!! =)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. fizah! terlupa nak ambil baucer buku tu.. sekarang dah sem lima. tapi betulll banyak lagi tak siap ni.. nangis... T___T

      Delete
  2. Go zura...go!!!! :-) Smg Allah permudahkan.... Amin...

    ReplyDelete
  3. Suka sangat baca blog awk :) Baru-baru ni saya ada buat blog, jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blospot.com :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih datang singgah. nanti saya singgah ke sana pula..

      Delete