Friday, March 7, 2014

bad project

assalamualaikum wbt.

hari jumaat yang mulia, i nak rambling pasal bad project i lah kan. lamaaaaa tak whine pasal kerja lab i. rindu sesangat. tapi i takdelah nak rambling sangat, just nak share cheng lab- bad project punye parodi lady gaga ni. percaya atau tidak, supervisor i yang awesome tu shares about 'what plos and lady gaga have in commom', tu video lain, more into publishing papers. percaye tak supervisor i nak share-share benda ni, and 'i just wonder, do you even know who the hell is lady gaga?' lolololol!




basically this is what i have in mind every single day. kenapa aku buat kerja ni, kenapa aku sambung belajar, attempt to find clerical work, tak dapat result dan stress.. sekarang ni pon stress sebab tak dapat result padahal kerja tu tak ada kena mengena dengan projek aku kot. haish..orang kat atas ni pulak mesti dah cukup stress sampai buat video pelik pelik macam ni. amboi amboi.. di lubuk hati teringin nak buat jugak ni. hewhew..

for those who are curious on what i ramble about masa kerja lab, this video describes it all. teringin sangat nak tunjuk kat mak so that dia tau apa yang anak dia ni buat. asyik tanya bila nak habis belajar je. T___T

happy weekend!

2 comments:

  1. Zura, this is so funny! I know now what u've been through... stay strong dear!

    ReplyDelete