Friday, January 3, 2014

cpuv nuffnang tahun ni tak ada kah?

assalamualaikum wbt.

huhuhuuu.. mentang-mentanglah lama tak cerita pasal cpuv ni, terus terus cpuv baru tak masuk masuk. i is sad. latest adalah ini,


keabanyakannya dah credited. alhamdulillah terima kasih nuffnang sebab kalau tak ada cpuv ni, memang tak berganjak/ berganjak sikit ajelah bonus-bonus ku dari nuffnang ini. 

jadi encik nuffnang, di tahun baru yang ceria ini meh meh lah beri sikit bonus tahun baru untuk I. I kepingin sangat nak ada cpuv baru menari-nari di board ku ini. and lagi sekali, terima kasih banyak banyak untuk cpuv yang telah diberikan pada aku last year. harap tahun ni bertambah lah hendaknya. dan terima kasih juga pada pelawat-pelawat yang dikasihi. rajin-rajinlah melawat sini lagi walaupun tak banyak info pun diperoleh. hehe. 

No comments:

Post a Comment