Friday, November 29, 2013

wide shawl i'm in love

assalamualaikum wbt.

sesajelah aku nak mengupdate pasal diri sendiri and lulu zabi shawl sebab lama sangat dah tak post blog. i am missing u so i update okay.

so, untuk kali ini, aku nak promote lagi lulu zabi shawl yang mana sekarang ni kita dah jual wide viscose shawl ya'll!

and we sell it for rm25/pc without postage. hari tu dina my dear business partner ada buat promotion for october month, which beli 4 dapat percuma 1 shawl. how cool is that?! so sekarang ni nak masuk bulan disember kan, silalah tunggu. akan ada lagi promotion best macam ni.

so wide shawl tu menatang apelah pulak nye kan?

this is me, wearing wide shawl from lulu zabi.




silalah abaikan muka gedebok tu ye. yang pasti this kind of shawls are the best i've ever had so far. betapa bestnye, sebab tak payah gosok, and of course easy to wear. senang betul pusing-pusing. if you guys nak tengok tutorial, boleh je tengok kat youtube and search, wide shawl. haaa, akak dah bagi link tu, boleh klik je kat situ. macam-macam style ada tau. even kalau korang in facebook and instagram and follow us there pon kami ada sediakan tutorial. 

so girls out there, silalah terjah luluzabi shawls untuk update korang punya tudung wardrobe tu, mari penuhkan dengan wide shawl cantik cantik dari kami. 

facebook: Lulu Zabi
instagram: luluzabi

tata!

6 comments:

  1. salam ukhwah azura: ana singgah tgk zura bergaya dgn shawls yang comei gitu...sesuai utk anak muda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhwah, ana. eceh, saya tidaklah anak muda sangat. semua golongan boleh bergaye denagn shawl ni. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. thanks mama daniel! boleh lah shopping kat luluzabi nanti. :)

      Delete
  3. macam comel jer...hehe teringin nak pakai tapi taktahula apa rupa nanti..hehe..berkenan dgn gambr yg first tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fizah, shawl ni best tau, sebab kita boleh adjust kelabuhannya. gambar yang first tu, shawl nya dah sold out. tapi kita akan restock lagi tahun depan insyaa Allah. beli banyak untung sikit, jimat duit post!

      Delete