Friday, November 1, 2013

penang getaway #1


ingat nak update pasal penang getaway. tapi too much picture to select and edit. nanti lah aku update. briefly, penang memang very nice, i think its the best penang trip so far sebab sebelum ni selalu pergi penang, cable car rosak lah, jalan jam teruk sebab adda perayaan lah, and end up duduk dalam kereta for hours! 

and last time i had a great time in penang was in 1999, a trip organized by cikgu hishamuddin for kelas hamzah, which i, si kelas umar pun join sekali sebab ada kosong. that one also best sebab semua tempat pergi plus, masa tu betul-betul baru lepas PMR. 

oh well, i cannot tell you guys everything here. tunggulah gambar siap pilih and edit then baru up post ye! 

till then, bye!

2 comments:

  1. Wishlist aku sebelum bersalin...sbb nak terbang tinggi dh tak boleh.
    Aku teringin nak pg bukit bendera. Last time 2011 aku pg mak mertua aku kata dia dh pernah pg bukit bendera. so...aku kecewa...huhu.

    ReplyDelete
  2. faeza. penang dekat je boleh pergi. aku pun same, selalu ada halangan bila nak naik bukit bendera. tapi this time alhamdulillah dapat naik juga akhirnya! takpe nanti boleh ajak alin and cik merah pergi lagi sekali. :)

    ReplyDelete