Thursday, October 24, 2013

cpuv #4

assalamualaikum wbt.

nak cerita pasal cpuv lagi. sebagai seorang yang sebenarnya jarang orang nak terjah blog ni, kira kalau dapat cpuv tu memang satu perkara yang amat bersyukurlah kira. jadi untuk hari ni, aku nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada nuffnang lagi sebab ada 2 lagi cpuv yang masuk menghiasi blog ku yang kudus ini.


yang bertanda merah tu adalah cpuv yang baru masuk last week. arigato gozaimass. 

so ada jugak yang bertanya macam mana nak dapat cpuv ni? aku yang setelah sekian lama berblogging tapi tak dapat cpuv ni memang satu masa dulu nangislah sebab tak pernah dapat. jadi salah satu usaha aku selain usaha-usaha lain yang telah dicedok dari blogger yang lain adalah mengupdate survey tu selalu. dia macam ada satu part sebelah kiri tertulis perkataan survey, dan blogger bio. update lah kat situ. 

lepas tu, ni apa yang aku nampak lah, update mengenai cpuv nuffnang di blog bagi meghargai nuffnang yang sudi membuka ruang untuk advertisers meng'advertise'kan advertisement diorang kat blog korang. dan link kan post korang ni ke nuffnang. macam aku buat sekarang ni. walaupun tak banyak cpuv yang aku dapat, tapi bolehlah setakat ada. tulisan aku ni pun tidaklah begitu memberangsangkan sangat nak bagi semua orang baca kan. mana yang ada cukuplah.. hehe.

lagi satu, boleh je nak email nuffnang mengenai apa-apa saja kemusykilan yang bermain di benak hati. email je so that nuffnang tahu akan kewujudan blog korang dan akan adalah cpuv menari nari di blog korang tu. ni sekadar pemerhatian aku lah. kalau salah, ampun maaf dipinta. 

so korang, selamat mencuba. untuk nuffnang thanks again! appreciate that a lot!

so long!

No comments:

Post a Comment