Thursday, September 19, 2013

lulu zabi shawls coming near you

assalamualaikum wbt.

ehem ehem.

sedia maklum yang my dear friend Dina and I have this small business selling shawls kan.. so here i nak promote sikit our home made shawl yang tidak terdapat di mana-mana kedai lain dengan curve edge dan lace cantik dan printed chiffon panjang serta cotton best untuk hiasan kpala anda! fuhh!

sebenarnya business yang kami buat is quite small, we start small and insyaa Allah akan expend from time to time mengikut kederat masing-masing. now i know how tiring (but happy) it is to do 'real business' but truly i am happy and blessed.

dan kat bawah ni adalah shawl yang kami jual. you want moreee?!




kami buat business majorly through online; dan siapa yang ada instagram, boleh terjah; 

@luluzabi

and our facebook account;


dan besok, kami akan berada di PUTRAJAYA alls! 

Alhamdulillah, we have been invited by Airis Hegira untuk buat jualan di booth mereka and please visit us BESOK! sebab besok kami ada di putrajaya kementerian komunikasi presint 4. jadi orang-orang yang kerja putrajaya mai mai datang melawat kami ni! yang best nye kat sini, boleh beli direct through kami, dan akan dapat diskaun. nak minta Dina ajar macamana nak pakai shawl in stylish way pon boleh! 

dan insyaa Allah kami akan ada kat sana setiap hari jumaat. 

okay! itu sahaja untuk promotion kali ini. see you there!

2 comments:

  1. comeynyaaa shawl ni zuraaaa...teringin nak pakai tp tak retiiii....uhukssss

    ReplyDelete
  2. kalau datang putrajaya boleh tengok kami pakat tunjuk cara pakai shawl. hehe.. alau ade masa, insyaa Allah try buat tutorial kat blog pulak. :)

    ReplyDelete