Monday, September 23, 2013

latest obsession!

assalamualaikum wbt.

aku suka paramore.

aku juga suka my chemical romance. juga suka johnny depp.

so kadang-kadang dalam blog ni aku akan cerita jugaklah sedikit sebanyak dan share pasal 3 ketul orang ni.

tapi dulu pernah jugak aku cerita and obsessed pasal edward cullen. and jangan salah faham, edward cullen TAK SAMA dengan robert patterson. beliau muda dan aku rasa sedikit pedophile kalau suka beliau. plus, aku pun memang tak suka beliau pun. typical handsome boy kan. so tolak tepi. i tak suka benda/orang yang mempunyai ciri ciri tipial ni (eh poyo sangat ayat).

jadi, paramore, my chemical romance and johnny depp adalah all time favorite. tak tahulah nanti respon anak i umur 10 tahun bila mak pak dengar my chemical romance dan paramore dalam kereta.

ohkay!

so this is my latest obsession, paramore ada keluar single terbaru (taklah baru sangat dah lama keluar radio and still ada kat radio lagi) still into you!

walaupun azmi suka ejek-ejek the first part that sounds like english dangdut, i dont care. deep inside my heart ada rasa nak buat rambut kaler pink tapi haruslah tidak menjadi kenyataan. and hayley i love your room so much! full with cakes! and this official video looks so pinkish!



siapa suka, enjoy ya!

2 comments:

  1. salam,

    saya pun suka paramore n johnny depp...all time favourite..hehe

    btw saya ada buat promo ESP Shaklee..do visit my blog ye
    http://ainasuraya.blogspot.com/2013/09/promo-shaklee-esp.html

    ReplyDelete