Saturday, September 21, 2013

idea yang boleh diapply untuk hiasi 'wall of fame' anda

asslamualaikum wbt.

seperti sedia maklum, aku sangat suka frame gambar. and gambar-gambar. aku rasa, kalau
kita hiaskan gambar kat dinding, gambar yang kita suka, gambar tempat-tempat yang kita pergi, tempat kenangan, tempat pertama husband and wife berjumpa. gambar anak-anak, tempat tu jadi macam cantik dan best. its like a wall of memories. kalau boring atau sedih, boleh tenung dinding penuh gambar dan senyum sorang-sorang sebab kita ingat balik memori indah.

aku tak lah mempraktikkannya lagi. insyaaAllah kalau ada masa dan gambar yang banyak, aku akan cuba untuk buat!

macam ini;

10 ways to use square photos in your home! via abeautifulmess.com
picture credit: beautiful mess

how's that for a wall of fame! if yo have instagram pictures rasanya much much better kot! more ideas you can click the above link.

so kalau nak try, silalah try, nanti please share with me ya!

No comments:

Post a Comment