Tuesday, September 17, 2013

ah ha! tukar layout dan girls' day out

assalamualaikum wbt.

i tukar lay out blog lagi! i dont know what happen to my previous layout, tiba-tiba berubah dan hilang.. where are the stripes?

so i tukar, and of course lah bila tukar semua alignment hilang kan? tak memasal stress dan buang masa pagi yang hening ni untuk tukar and adjust the alignment itu. haish..

and sesiapa tau tak macam mana nak center kan title blog ni huh? pening aku nak mengkaji html kod tu sebab previously, boleh je tukar kedudukan title tu ke tengah? kalau sesiapa buat, saya budak baru belajar, saya nak belajar tolong tunjukkan boleh? huhu..

so last week, hari sabtu baru baru ni, si kami kami para wanita ni ada girls day out, termasuklah the mommies, izna and dina. me so happy!

tonton wayang cerita riddick
dan berkaraokey!
first, we went to bulgogi brothers untuk lunch, watching riddick, and karoke di redbox the garden. the meeting was super nice, baru ku tahu perangai kak long berkaraoke macam mana haha. unfortunately, izna and dina tak sempat nak join sebab kena balik, and luckily adik ina, mira joined the club, and duet with kak long singing all the dangdut songs that kak long chose. gila gelek budak-budak ni. and not forget, kpop pon ada okay!

plus, we walked down the memory lane by singing songs from kru, feminin, Nsync and other rock kapak's song which i knew only half of them. haha!

jadi outing kali ni memang best (if it includes karaoke, memang konfom i kata best) and if we could do this more often, lagi best!

update: dah tahu dah macam mana nak centrekan header. gila kacang! harharhar!

3 comments:

  1. hahahah.. naik hantu aku tgok kak long karok! lol.. gle btol die punya lepas gian..

    hahah! really! i have a good day with you all..
    muchas!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tu dah laa pendam punye karok kot.. hantu pun merasuki semua orang kot! lol! muchas to you!

      Delete
  2. mmg kene rasuk kaw2.. so next time, supaya xdirasuk teruk sgt.. harus buat at least 2month, once! hahaha muahxx!

    ReplyDelete