Wednesday, August 14, 2013

rezeki bulan syawal pulak...

assalamualaikum wbt

selamat hari raya alls! seronok tak raya kawan-kawan? raya i seronok sesangat ni... nanti i cerita lah di lain post..

so this coming syawal, alhamdulillah i dapat cpuv yang kedua pulak!

alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah..

hari tu rezeki bulan ramadhan kan? kali ni bulan syawal pulak.. i sangat happy okay! terima kasih nuffnang sekali lagi sebab bagi peluang ini pada i...



salam syawal ke enam!

4 comments:

  1. Wah, menarik ni.... How does it works eh? Based on the advert je ke or number of people click at the advert?

    ReplyDelete
    Replies
    1. not sure st. but saya ada tukar banner for nuffnang ads kat atas sekali tu. baru cpuv masuk.. kalau tak nan hado.. huhu

      Delete
  2. ajue...tak aci! aku tau la aku x rajin update. kasi tips sckit! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde tips le faeza.. rajin update kot.. tapi kalau macam ko readers banyak harus ade.. hihi..

      Delete