Monday, August 26, 2013

rambling, ramble, random

assalamualaikum wbt.

it is now 5.45 pm, besok nak present and slides langsung tak usik satu hapa pun lagi..

macam ni lah kalau tak ada mood kan.. i dont even know at what time the presentation will be. yang tau besok je..

salah aku jugak, tak perrgi check kat fakulti hari ni kan.. actually hari ni aku decide nak duduk rumah untuk..

buat slide.

tapi, sekarang pukul 5.46 pm masih lagi tak start apa-apa..

one thing about the faculty is that, walaupun mereka ada email and actually can spread the information throughout email je, kakak yang rajin kat admin tu suka print sekeping kertas, lepas tu tampal dekat board pusat pengajian.

macam lah semua orang datang fakulti semata-mata nak tengok buletin apa yang naik kan..

kalau yang kes buat kerja jauh-jauh ni, nak kena ada orang dalam untuk inform everything up kat buletin board tu ke?

hantar email susah eh?

ke tak pandai bukak email, hanya tahu bukak facebook je..

aku tak marah lah raya-raya ni, tak baik marah. infact, salah aku jugaklah not keen to get to know the school's update. but still it would be verrrrrryyy nice if i can just know it from the emails. bukan susah pun. benda tu dah di taip, just attach and send it to all the participants.. bukan ramai pun. enam orang je kot! aaaargh...kepala panas..

oh well, what to do?! selamat hari raya lagi alls. weekends are now so much fun sebab pergi beraya kan? hewhew..

No comments:

Post a Comment