Friday, June 7, 2013

update sikit

sementara tunggu lab habis ni kan..

aku nak bermadah sikit lah pasal kerja aku dalam bidang sains ni especially untuk orang belajar..shima, please take note. haha..

'research dalam bidang sains ni seperti 'love hate relationship'. bila lab tak jadi kau akan rasa benci gila siap nangis dalam kereta dan berjanji lepas habis belajar takkan jejak kaki ke lab, baca journal dan pegang pipette lagi. tapi bila lab menjadi, result cantik, terus kata 'research is my life dan akan kerja sampai mati'

hai laah.. patutlah pensyarah semua malas nak masuk lab dah.. make sense and I forgive them..

5 comments:

  1. Zura, research apa u buat... Nanti buat satu entry bleh? I am wondering... Hehehehe :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaa Allah, nanti saya buat.. hihi.. :)

      Delete
  2. I UNDERSTAND AS BEING A SCIENTIST IS ALWAYS LIKE THAT..:) TAPI DAH LAMA XMASUK LAB NI HAHAHA DUK WAT DOCUMENTATION JER :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. julie, bila dah buat lab hari-hari ni, rasa nak duduk kat depan pc buat documentation jeee..... tapi bila dah start dok buat documentation, mulalah rasa nak masuk lab and rindu lab balik.. hehe..

      Delete
    2. saya dah xrindu dah masuk lab.hahahah gitu :P

      Delete