Monday, June 10, 2013

lulu zabi shawls

assalamualaikum wbt.

hari ni aku nak memperkenalkan luluzabi shawls from puan dina and I! weehoo!

sebenarnya benda ni dah launch lama dah.. baru sekarang nak share.. remember i told here about the big project? inilah big projectnya. making shawls with love ya'll!

so aku share sikit gambar dan kalau kamu semua interested in owning this beautiful shawls from us, do terjah instagram @luluzabi for more infos. sekarang ni, kami beroperasi melalui instagram and facebook dulu.. tak sempat nak promote through blogs.

these are few pictures of luluzabi shawls untuk tatapan kamu semua. silalah contact dina_sallehudin@yahoo.com untuk pertanyaan lanjut dan proses pengoderan ye!


lily shawl 05 exclusive double sided silky chiffon for rm59 only!
saiz besar sesuai untuk muslimah comel di luar sana. size 180cm x 70 cm.



Lola shawl 03 printed chiffon. 180cm x 74cm. rm29 sahaja. :)


Lulu pearl shawl (deep purple) cotton voile with pearl beads 180cm x 53 cm. 
rm 24 only!


Lulu pearl shawl (Hot Pink) cotton voile with pearl beads. 180 cm x 53 cm. 
rm 24 only!


Lulu shawl brownies cotton voile. 180 cm x 53 cm.
rm 19 only!


lulu shawl (hot pink) cotton voile 180cm x 53 cm. 
rm19 only!

the best thing about lulushawl adalah curve edges nye. kalau dilihat pada shawl kat atas ni, memang tiada kewujudan bucu tajam. semua di curvekan agar nampak smooth di setiap sudut. jadi memang cantik bila dipakai. banyak lagi colour and pattern yang ada sebenarnya. siapa-siapa yang ada instagram, boleh terjah @luluzabi untuk tengk koleksi yang ada and email pada puan dina seperti email yang tertera diatas ye. insyaa Allah kalau ada kesempatan, aku akan update lagi pattern-pattern yang still available di lulushawl. 

happy shopping ya'll!

6 comments:

  1. wahh menarik ni!! kita teringinnn nk pakai gini..tp takut lps 5 minit tercabut pasal dok mendukung dak kecik tu..pantang tgk emaknya nk bergaya...hihi!!

    zura, sy dah lancarkn GA..ok tak gituh? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh, fizah, boleh pakai gi dinner or gi dating berdua.. cewah.. fizah dah launch ga! nanti update tru email untuk sponsorship kay! yey! :D

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih, eida. silalah beli untuk nampak cantik jugaaa... :)

      Delete
  3. Hi awak. Lulu pearl shawl (Hot Pink) ni ada lagi tak? Saya naklah. Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadia sorry sangat. we all tak jual tru here. and soo sorry i tak perasan ur comment ni.. you can follow @luluzabi in instagram ye.. see you there!

      Delete