Wednesday, June 12, 2013

ikan01

assalamualaikum wbt.

ni nak up kan produk terbaru dari basketiers.blogspot.com. konon-konon bercuti bagai kan sebab nak fokus hal rumah. but this one, memang dah ada, bahagian sisik pun dah buat masa kat rumah lama, so tinggal jahit sahaja di kala keboringan.

jadi SAYA NAK JUAL INI SEBAB ADA SATU SAHAJA JADI SIAPA CEPAT DIA DAPAT. hihi, caption nak besar aje..


saiz lebih kurang 40cm x 20cm. Dengan harga RM30 sahaja! tidak termasuk postage ye. cepat, email basketiers@yahoo.com untuk purchase. :)

update: ikan ini sudah dijual! yey!

2 comments: