Tuesday, May 21, 2013

idea lampu kecil untuk balkoni

aku dah bercadang untuk letak lampu mentol macam gambar kat bawah ni di balkoni. itu memang first thing benda yang akan aku cari and masih blur nak cari kat mana. hehe. this bulb thing mengingatkan aku pada cerita 17 again yang ada zac efron kacak tu, the mom decorating the garden with many light bulbs that look like stars at night.

Jenny Peterson's balcony after renovation
sumber: central texas garden


sumber: google 

can't wait. :D

7 comments:

  1. http://zlhaj.blogspot.com/ - jom tgk khasiat Marrine Essense Beauty bar...

    ReplyDelete
  2. wow...kalo i ada balkoni cam ni, x dok dalam umah la... bleh baca buku kat sini :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?! dari malas nak nak baca buku terus rajin nak baca buku kat sini.. seronok! .. :)

      Delete
  3. Cantik sangat! Kalau betul ko buat aku nak tumpang baca buku kat rumah ko, hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ina.. silakanlaahh..laki aku selalu meninggalkanku, ko boleh datang bawak baju semua nak tido-tido pun boleeeh...

      Delete
  4. i nak tdo je kalu dpt umah camni..hehe..comfy=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku punn! tapi aku dah cop kat balkoni ni untuk adek aku mirah buat tido.. hihi

      Delete