Thursday, May 2, 2013

bantal kucing untuk dijual. boleh terjah basketiers untuk view. nak view kat sini pun boleh..

assalamualaikum wbt.

hari ni aku nak promote-promote bantal kucing yang baru dibuat! yeeeeehaaaaa!!


ni dipanggil twin sister. bajet comella ada hidung pink dan reben atas kepala..


okaylah, siapa yang berminat, boleh email pada basketiers@yahoo.com. rm50 je sepasang. saiz macam bantal kucing sebelum ni. memang boleh buat peluk.. 


and basketiers sekarang dah ada label! hoyeah! nanti aku postkan kat sini and blog basketiers on how to diy you own fabric label okay.. so pergi terjah blog basketiers sekarang, or terus je email i untuk keterangan lanjut... jangan malu malu.. i suka kalau u alls beli dengan i.. hehe..

p/s: perhentian punya cerita nanti lah cerita. sebab tengah sorting gambar.. hehe..

3 comments:

  1. kiut! Size bantal tidur biasa ke ni?

    ReplyDelete
  2. fizah: terima kasih.. :) bolehlah tolong promote promote kat member-member lain.. hihi..

    sweet tooth: size lebih kurang 42x24 cm..macam size teddy bear standard. boleh buat peluk time tido.. :)

    ReplyDelete