Thursday, April 18, 2013

made with love, terima kasih faeza :)

assalamualaikum wbt.

ini cerita semalam, aku jumpa faeza blogger hiasan rumah (terus chop blogger hiasan rumah tau) untuk serahkan hak penjagaan little polka dot owl pada beliau. plus, faeza ada order 3 sarung bantal untuk anak dia yang comel tu cik humairah.. comel la awak humairah, first time jumpa tau..selalu jumpa kat dalam gamba je..

so dia ada buat entry kat sini, terima kasih banyak-banyak. and korang wajib okay terjah blog beliau and follow beliau sebab beliau sangat kretif hias-hias rumah kediaman beliau.. faeza pun ada buat printables cantik-cantik.. and sedang buat giveaway sekarang ni! sila terjah jugak creative by two ni.. hehe..

so thanks again to faeza.

oh ye.

kalau pembelian dibuat sekitar bangi, putrajaya, nilai, kajang (masih boleh consider jika tiada aral) dan area kepong, aku boleh je hantarkan untuk korang. kira COD lah.. kalau korang beli lebih dari satu, pakej akan dibungkus di dalam beg kain yang best ini;



dan ini adalah hasil terbaru aku, MR and MRS CAT! boleh terjah blog basketiers untuk tahu lebih lanjut okay.. :)



and sesiapa masih interested  untuk dapatkan ini, ada tinggal satu lagi; small owl. pun boleh terjah sini untuk tahu lebih lanjut.. 


okaylah, sampai sini saje.. thanks again to faeza and to ina of course! and to ain, sebab menyokongku.. yang lain sokong dari jauh pun aku sangat-sangat hargainya.. 

2 comments: