Thursday, April 11, 2013

bersusun aturkah rumah mu?

assalamualaikum,

aku sebenarnya jarang join contest sebab aku ni kira ONG time cabutan bertuah je (okay not exactly) and everytime aku join contest, susah nak menang.. but this time, mane tau kan, sebab i think this contest is awesome, sebab kalau tak dapat miniature watch pun, there are other things could be won too!

1. so i have already follow this blog; http://susunatursioca.blogspot.com. so friends  korang terjahlah blog ni sebab kalau korang rasa rumah tu dah macam togkang pecah (like me) memang sangat berguna sebab satu-satu kau boleh belajar cara susun atur rumah dengan best. go terjah now!

2. and saya suka baca tentang susunatur tapu tak suka tulis cerita sendiri kerana, saya suka kemas, tapi tak cukup kemas, bila tak cukup kemas, malu nak tulis kat blog sebab nanti mestilah orang kata, ele, tak kemas pun. so malu. jadi baca je. dan cari idea. nanti dah kemas sangat-sangat nanti baru post kat blog okay..

3. Pekerjaan: student

4. cerita organizing yang paling digemari mestilah perihal ruang tamu.

5. and not to forget, akak ni pun ada online shop jugak yang ada jual  tikar evermatik, pavlova, kek (lapaq...lapaq...) and miniature watch (macam dalam hadiah give away tu ~suka.!). and go terjah here kalau nak miliki..

6. ehem, nak bagi contoh rumah sendiri bersusun atur payah sikit.. sebab maklumlah, malu.. ehemm.. jadi inilah dia gambar susun atur rumah aku yang aku rasa suam-suam kuku cantiknya sebab maklumlah, rumah kecik, plus barang pun tak bayak sangat (masa tu).. and link untuk post ini adalah home suweeeeet home;



ha, kan dah kantoi ada beg seketul kat situ yang tidak disusun atur.. pfft..

okay itu sahaja.. harapnya boleh menang..dapat evamatik mat pun jadilah.. ahaks! ;P

10 comments:

  1. yay...sy tinggal kan komen sbb komen terbyk dia menang kan

    ReplyDelete
  2. alahai. ko punyer ayat manis la. mesti boleh menang. jgn lupa copy paste kat comments entry tu!

    ReplyDelete
  3. Awat tak tggl komen..naseb nmpk entri ni..:)

    tahniah sbb rumah anda cntik dan kemas! Akk sukee...!!

    teruskn usaha itu dan keep sharing!!

    btw, to complete the syarat, awk kena klik button ‘add your link’ yg ada kt entri GA tu utk mudah org lain tgk jugak..hee takla utk mudahkn sy dtg tgk :)

    ReplyDelete
  4. bunga daisy: thanks drop by here..nanti i drop by kat teratak u pulak..

    faeza: no worries dear, aku ni gambaq tak dak sangat..ayat-ayat manis je harapan..eceh..hang pun ada harapan gak pe..rumah kau sangat cantik!

    ahkak fizah: thanks sebab menyedari post ini.. saya blur gile maklumlah first time.. thanks kak!

    ReplyDelete
  5. Cantik rumah azura..good luck!-mama Rizqin

    ReplyDelete
  6. salam zura, hiks.
    wow! simple and nice, i very like.
    rumah kita sgt lapang sbb anak3 main berlari sepadang.
    salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  7. woww!! kemasnye.. suka tgk. pasni gerenti sy asyik usha2 blog dear. mihmihmih
    salam perkenalan dear

    http://putihsalju123.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks! rajin rajinlah ke mari. banyak cerita personal je sebenarnya.. hewhew..

      Delete