Monday, March 18, 2013

this twin is for sale!

assalamualaikum wbt.

sorrylah this few weeks will be updating about stuff for sale. mungkin kalau ada rezeki, kalau ada semangat nak update pasal diri sendiri, will be doing so. soon, perhaps. so for the meantime, barang-barang diy untuk dijual. sesiapa yang interested do pm me at marshall_sis@yahoo.com. and leave your comment ye.. atau kawan-kawan boleh whatsup or sms me.. :)


for sale! saiz sama 20cmx22cm lebih kurang. rm 17 each.. kalau tingal di kawasan bangi, nilai, kajang, atau kepong, insyaa Allah aku sendiri akan hantar terus by hand.. kalau interested bagitau ye! last time azrina beli sepasang untuk letak dalam kereta. so, nak letak dalam kereta pun boleh, and siapa yang ada anak perempuan, boleh jadikan sebagai koleksi. :)

oh ye, last weekend yang free tu, aku sempat buat ini untuk suka-suka sebab ada yang tanya boleh buat owlies yang kecik-kecik tak. so aku try buat.. 

saiz pun lebih kurang sebar tapak tangan je.. but this one not for sale.. tapi kalau sesiapa yang interested boleh bagitau aku okay.. 

so guys sorrylah kalau ada di kalangan kawan-kawan yang terjah blog ni, lepas tu tengok lack of 'real updates' and macam blog berniaga pulak, might be sesetengah orang tak suka.. but this is my obsession now.. nanti aku update with real events of friends and family okay. itu pun kalau ada orang nak baca. hehe..

okay see you again, bye! 

No comments:

Post a Comment