Saturday, March 9, 2013

seminggu lebih

assalamualaikum alls..

ewah, tajuk taknak kalah dengan tajuk lagu nuar jeng sedetik lebih.. nak seminggu lebih..yelah nak beritahu yang dah seminggu lebih i tak update kat sini ya'lls.. kira sedikit rekod di situ..

dalam masa seminggu lebih ni, aku lebih banyak aktif kat instagram... facebook pun kadang-kadang je. baca jugak blog orang lain tru fon. tapi kalau dah tru fon nak update blog pun macam tak best sangat kan.. prefer taip guna sepuluh jari instead of ibu jari sahaja.

so what am i up to this few days/weeks?

aku banyak buat kerja tangan. siang aku buat kerja kat lab which is sangat banyak sebenarnya..malam aku buat kerja aku sendiri la..so ini ada serba sedikit kerja yang aku buat this few days/weeks..

Rm 17.. 20x22 cm. High quality cotton polyester filling..

Untuk dijual. Rm 17 tak termasuk post. Saiz 20x20 isi dalam polyester filling high quality cotton. Interested boleh komen sini. Tengs..

owl 2 ketul ini dibuka untuk jualan. satu biji harga rm17. kalau nak beli 2-2 sekali pun boleh still available..dua-dua saiz 20x22cm. high quality cotton dan polyester filling.

Salams all!Sarung bantal misai untuk dijual. Sarung bantal ye bukan bantal. Kain jenis kain guni (keras sikit)..come in pairs..hrga rm 20 sahaja untuk pasangan comel ini..saiz standard bantal 4 segi..nanti saya ukur..haha..

dan ini adalah bantal misai, atau moustache pillow. kain jenis kain guni yang keras sikit tu tapi lama-lama lepas basuh akan jadi best. tengah tu cotton biasa. saiz standard bantal 4 segi sama 42x42 cm.. harga sepasang sarung bantal sahaja adalah rm20 tak termasuk post. kalau nak request bantal sekali pun boleh.. :)

New project. Chevron.

dan ini yang paling latest.. chevron pillow. kain jenis sama, dan kain bunga adalah dari high quality cotton. harga untuk satu sarung hanya rm10 sahaja. kalau nak request bantal sekali pun boleh.

jadi itulah aktiviti aku untuk minggu demi minggu. dan memang sedang berjinak-jinak untuk go into business. so kalau sesiapa yang berminat, just pm me..atau drop your comment okay..

sayang korang kalau korang beli..ahaks! :P

bye..!


4 comments:

  1. waaa..cantiknya..i suka yang moustache pillow tu..nanti ya kalau hubby dah beli sofa baru i nak tempah..

    ReplyDelete
  2. hehe, thanks B&c.. :) bagitau je, order open sepanjang masa.. hehe

    ReplyDelete
  3. Err... yg misai tu.. err.... pada saya tak nampak misai.. err.... nampak macam.. err...

    Hehe.. I know, I know I'm such a guy.. hehe... sowi...

    ReplyDelete
  4. haaa?! tak namapk macam misai ke? hehe.. takpe, boleh diperbaiki lagi.. :)

    ReplyDelete