Tuesday, March 19, 2013

blog baru untuk hobi baru

assalamualaikum wbt.

kali ini aku nak memperkenalkan blog baru aku basketiers.blogspot.com which i made this for all the art stuff yang aku buat sjak beberapa minggu lepas. jadi untuk sesiapa yang berminat, bolehlah melawat.. aku takut nanti blog ni crowded dengan satu benda je, so better aku buat blog lain and this blog will be focused on personal life seperti biasa. tapi still aku akan letak sikit-sikit barang yang aku buat kat sini..

ok, pergi terjah sekarang. walaupun masih bersepah, tapi tuan rumah tak kisah.. hehe..

bye.. :)

No comments:

Post a Comment