Wednesday, February 27, 2013

rainy day and tribute to felt love

assalamulaikum, folks..

aku dalam keadaan depress hari ni. tell me, how can i be more positive each day when everything i do turns out to be 'not according to plan'?

 i was so excited to have my day today, tiba-tiba sampai, eksperimen untuk satu malam adalah kosong..

it ruined my whole day.. teruk betul this week. and this friday, dah masuk bulan 3, and apa yang aku dapat? kekecewaan..

well, i guess that's life kot.. and hopefully this becoming days and years of hardship, would pay me a good decent job.. atau kebahagiaan..

oh well, dah lah tu.. so, Alhamdulillah at least something has brighten me up! last night i did this;


rain-rain please go away.. kalau tak mahu 'rainy day' mungkin aku perlu buat something yang ceria like pelangi? kena fikir dan cari macam mana nak buat pelangi pulak ni..

and remember about a post regarding the felt love pictures yang tak semenggah tu? well, i managed to capture pictures yang quite descent... :)



not bad lah kan? and love love love the colours too..

that's all folks.. 

bye.. :)

5 comments:

  1. I noticed that you are into home design, same here la, sebab i baru pindah rumah sewa baru..

    rajinnya la u buat felt craft..dah la tiny tiny thing lak tu..i pula skg minat frame gambar yang ada gambar silhouette hitam ala-ala aristocrat atu french/victorian lady..tengah cari frame yg sesuai..huhu..

    ReplyDelete
  2. ajue..nnt ak nak tempah kat ko r..hihi..
    p/s: eh babe..why dont u buat bisnes online utk mende2 kreatif camni??

    ReplyDelete
  3. b&c.. yup..actually sekarang ni pun dalam rancangan nak pindah rumah jugak.. so memang nak cari idea untuk deco rumah.. haha, that felt craft tu pun sikit je i jahit.. the rest is cotton.. kalau nak suruh buat small owl, small air plane, small birds utnuk felt memang tak lah sebab renyah..hehe.. i know gambar silhouette hitam ala-ala aristocrat tu! pernah nampak jugak somewhere..memang nice!

    shima: is thinking to have small business jugak! tapi tengok sambutan macam mana.. if nak tempah, just bagitau je! aku sangat gembira untuk membuat nye!!! :D

    ReplyDelete
  4. cantiknyaaaaaaaaa...


    hai, tengs drop by my blog, saya follow sini terus yer...

    nice blog!!

    ReplyDelete
  5. thanks wahida.. :) selalula singgah kat sini okay!

    ReplyDelete