Thursday, February 14, 2013

plush owl - first time

dari post ini;

this is my first time making plush owl..

jadi wajiblah ada cacat cela sikit kat sana sini..

dan ini aku mempersembahkan; plush owl aku! wahahahahhaa;


okaylah mata dia besar sangat.. tapi orang kata mata besar cute.. eh..


dan sekarang milo pun dah ada kawan.. okaylah tu.. 

aku memang ada niat nak buat plush toys and jual. macam-macam lah niat aku kan.. tapi setakat 2 ketul plush toys macam ni lepas tu mata pun besar jahit pun senget tunggu lah aku hebat dulu baru buat..huhuu..

4 comments:

  1. salah satu angan2 aku... wanting to learn to sew. tahniah ajue. keep up the great work! x lama lagi dah boleh jadi craftswoman tersohor! im rooting for ya!

    ReplyDelete
  2. shima: aku sedang cuba untuk keep it up..haha! will do another plush toys after this, tak tahu nak buat ape, may be plush owl lagi untuk practice, atau benda lain..haha

    ReplyDelete
  3. dina: kalau ada mesin jahit, kust go for it! automatic ko akan boleh jahit punya..belajar dari internet saje.. and thanks sebab support! hihi.. :)

    ReplyDelete