Thursday, January 17, 2013

project listen..



umum dah tahu pasal 'listen phenomena' kan..

aku pun takderlah dengar sampai habis sebab aku rasa pedih telinga sesangat. nasib baik aku tak ada kat tempat tu, kalau ada pun aku keluar dewan agaknya..

respect itu penting, tak kira awak tua atau muda. muda respect yang tua ada caranya, tua respect muda pun ada caranya..

oh sebenarnya aku nak share parodi forum suara mahasiswa by mat lutfi ni..

silalah dengar/tengok...it was much much much better than the original video, tapi kalau nak dapat effect gelak yang maksima, kena jugak tengok video original, yang tu kena cari sendiri lah..

somehow, i do respect the new generation youngsters. i wish i have guts like them, berani untuk menyatakan pendapat sendiri, lebih berfikiran terbuka dan bijak.. aku dah tua, tak boleh masuk dalam golongan new generation youngsters dah.  hewhewhew...

happy watching.. :)

2 comments:

  1. yg xtahan ak ak ak - burung dalam sangkar..haha..stupid answer

    ReplyDelete
  2. ak ak ak matlutfi best lagi.. kekekeke...

    ReplyDelete