Monday, January 14, 2013

kekotak, kekain

assalamualaikum...

short post for today, sebab dah nak dekat pukul 9, aku masih berada di office, apekah??

semalam, aku buat ini untuk kill the time;



okaylah, warna buruk.. tapi practice makes perfect.. nanti aku nak cari kain banyak-banyak yang cotton-cotton, yang cantik-cantik..

2 comments:

  1. Haishh.. kreatipnya kamu... tapi dari dulu lagi pun kamu artistik..ingat akak pernah suruh kamu lukiskan something, rasa nya ada simpan lagi lukisan tu dalam file zaman skolah yg terbuang-buang lagi tu.. hehe

    ReplyDelete
  2. kak dot ada simpan ke? uhuk uhuk.. terharunya sayeee...saye pun tak ingat apa benda saya lukis tu..hehehe.. sekaran tukar profesion, jadi tukang jahit pulak..kekekeke....

    ReplyDelete