Wednesday, January 16, 2013

how to make a bunny

dua tiga hari obsessed dengan jahit menjahit ni. sejak ada anak buah baru yang perempuan pulak tu, teringin sangat nak bagi bunny soft toys yang cute dari fabric. hari tu dah jumpa di midvalley memang cute gile siap pakai baju dan harga rm49.90..

memang cute gila sampai sekarang termimpi-mimpi. eh apehal mak sedara yang over ni? hehe..

jadi sebab nak pergi mid valley pun mungkin sekali setahun, teringin jugak nak buat sendiri. sini ada link untuk buat diy fabric bunny untuk little lily;

http://loverofvintage.blogspot.com/2012/03/diy-bunny.html

boleh rujuk sini kalau aku dah beli material dia nanti..

and wish me luck in making this;


source: http://loverofvintage.blogspot.com/2012/03/diy-bunny.html

bye!

No comments:

Post a Comment