Friday, January 18, 2013

hello milo

okay, remeber this post?

that i want to make a diy bunny kaaan?

so here goes;

ehem;

tara!

Hello there..i’m a lop ear bunny..gelap sebab selalu kena panas..wuwuuu..

Decided to call him milo..

sorrylah a bit gelap sebab dia suka berjemur. kain ni je yang ada pun, tak keluar pergi beli proper kain pun, layankan je mane yang ade.

decided to keep is as kenangan. my first handmade bunny...


5 comments:

  1. Nak! Buatkan satu untuk my cat Bommie! Dia suka gonggong plushie tikus sampai hilang dah telinga tikus tu and ekor hampir cabut. Mesti dia happy kalau dapat bunny seekor~ :DDDD

    ReplyDelete
  2. kucing suka tikus... not bunny.. boleh je nak bagi bunny sekor hadiah untuk bommie :) .. are you sure u want a bunny? not tikos? coz i found diy tikus jugak ni, tapi tak comel.. haha!

    ReplyDelete
  3. haha, sima thanks.. sikit je.. ikut sop...kekekek

    ReplyDelete