Thursday, December 13, 2012

lalala Chrismast trees...

kalau bab hiasan dalam shopping mall ni, aku lebih excited bila dekat-dekat hujung tahun. pokok krismas banyak, cantik cantik pulak, macam-macam hiasan, pokok-pokok kecil, ada lampu blink-blink, ada teddy bear murah-murah, cute stuffs, owls...

nasib baik time kecil-kecil comel dulu tak terdedah sangat dengan shopping mall ada hiasan macam ni, maklumlah, zaman kita yang tua masa kecil dulu shopping mall yang paling hebat pun yaohan, yang dekat the mall sekarang ni.. the rest, isetan dekat dengan tabung haji dan hankyou jaya. 

kalau decoration shopping mall sekarang ni dibawa ke zaman dulu, mesti aku lebih excited nak sambut krismas berbanding nak sambut hari raya. eh.. 





yours truly pun excited bila dah tua macam ni. hehe.. 

ps: tak lama lagi dah nak tahun baru masehi. kalaulah aku ada kuasa menghentikan masa dan usia.. huhuuu...

No comments:

Post a Comment