Thursday, December 20, 2012

google yang ceria hari ini..

hari ini aku buka google, ada red riding hood dekat huruf O..

aku yang curious dan suka tengok kartun kartun ni terus tekan next untuk tengok apakah surprise menarik yang dihidangkan..

rupanya, cerita red riding hood lah! dan hari ni adalah hari ulangtahun ke 200 cerita dongeng GRIM. kalau mahu sila google dan enjoy the story..

mula-mula introduction..

lepas tu red riding hood jalan-jalan nak pergi rumah nenek..

lintas jambatan dan lintas hutan..

lintas gunung-ganang dan lurah...

dan terjumpa serigala..

tapi takkan lah aku nak cerita semua, ada sambungannya lagi.. silalah google ye! seronok pulak aku bukak-bukak google ada cerita cute sangat macam ni...

enjoy!

2 comments:

  1. la...tatau pulak boleh tekan next n jadi cam cerite....
    nanti pasni akak try tekan :)

    ReplyDelete