Monday, December 3, 2012

breaking dawn adalah senja kala

salam

tengok tajuk diatas, pasti sudah tahu nak cerita apa ini hari..

semalam kami (aku azmi and adik aku mirah) pergi tengok breaking dawn part 2 ya'll!

walaupun hati aku tak se'excited' jika dibandingkan masa zaman remaja dulu, tapi bila tengok rasa best gila, and i think its the best among all 4 (or 5?).

memang awal-awal tu perjalanan cerita agak bosan, aku kerling kerling pada azmi lihat dia dah hampir-hampir nak tidur. aku faham. twilight is not his 'thing'. eheh..

seronok tengok banyak scene magik-magk yang semua vampires tu buat. kalau nak recall balik apa yang aku baca dulu, memang tak ingatlah. it was what, 3 years ago?

tuanyaa aku rasa..

dan aku memang tak sangka kebanyakan watak akan mati (spoil much?) tapi ada sedikit twisted di situ sampai aku pun hampir tertipu..

dan kristen stewart pun nampak lebih tough dan bertenaga dalam cerita ni, maklumlah dah jadi vampire. sebelum ni rasa macam nak lempang je, lemah sangat aku nengoknya...

si budak renesme pun cantik sangatsss...

dan bila cerita habis, rasa macam nak nangis jugak sama perasaan nya bila cerita harry potter habis..

paham tak perasaan tu?

lepas ni tak boleh berangan dah bercinta dengan edward cullen.. kena cari sumber lain pulak. eh..

okay, last, nak letak gambar si lily cute with her new booties!



vogue la kasut tu, mak long nak! hehe..

No comments:

Post a Comment