Wednesday, November 14, 2012

skyfall best sangat!

sebenarnya, this few days, aku adalah bujang. jadi back and forth dari rumah mak abah ke tempat kerja dan rumah bangi. plus, semalam orang cuti aku pergi office jugak untuk kejar dateline.

aku memang takdelah sangat dateline nye.. tapi aku rasa kerja aku masih banyak, perlu kejar-kejar supaya cepat siap. plus, kerja aku pun ambil masa hari-hari. hari ni, pick colony, lepas tu incubate overnight, induce, tunggu 3 jam, subculture tunggu lagi..

so kerja aku memang menunggu jelah.. menunggu tu memang satu penyeksaan, dan lebih terseksa bila at the end, result tak ada..

mau nangis aku ke 'depress' an.

so semalam, aku balik rumah mak abah, memang niat dah lama dah nak ajak mak abah tengok skyfall.

my verdict:

skyfall best gila aku sangat suka. walaupun cerita dia macam agak meleret sampai 2 jam setengah, still aku rasa macam best dari awal sampai habis. kalau aku jadi dina mesti aku excited jugak sebab first scene dia dah ada kat istanbul. go check out her blog about her trip to istanbul best sangat.. :)

istanbul famous lah sekarang kan?

mungkin aku rasa best jugak sebab aku suka daniel craig.. OMG MACHO GILA KOT! aku boleh tengok dia saja 5 jam tanpa henti. heh.

the rest, plot cerita pon boleh tahan best, aksi pun boleh tahan banyak, walaupun ada banyak benda tak logik, still, cerita bond kan.. what do you expect? bond mana boleh mati...~hehe

aku boleh bagi 4.5 bintang dari 5.. how cool is that?

siapa yang masih belum tengok, sila tengok. oh ya, aku juga suka part adele nyanyi lagi skyfall tu. nice...suka sangat sebab ada unsur-unsur bond dan kena sangat dengan david craig.. sebelum mengundur diri, mari layan lagu best ini..




yeah let the sky fall bebeh!

4 comments:

  1. suke...tapi takde la suke sangat mcm ju-are suke... hehehe.. kalau akak, akak bg 3.5 je kot... hohoho

    ReplyDelete
  2. wah yeke... mungkin saya over suke kat daniel craig dan hot bodynya kot...kekeke...

    ReplyDelete
  3. Ak sk daniel craig j ekot..cite die meleret tu buat ak ngntok sket..hihi..tp part adelle nyanyi ak bg 5 stars..

    ReplyDelete
  4. kan> danial craig tu macho kan walau ada nampak macam dah tua seket? yup! lagu adel memang best...!

    ReplyDelete