Tuesday, November 27, 2012

lily si cantek..

assalamualaikum!

aku sejak kebelakangan ni tak da idea nak tulis apa kat sini.. these few days, hanya kerja kerja dan kerja, dan melawat si kecil anak buah comel di kajang.

ye, si comel lily duduk di kajang, jadi bangi and kajang, rasa macam dari rumah aku pergi sebelah rumah je..

hello si sepet lily!

jadi kedua-dua hari aku pergi ke kajang untuk jengok si lily. and babies are like small witches kan? kalau tengok dia mesti nak jumpa hari-hari, mesti nak rindu-rindu..dia letak mandrem apa pun tak tau. haha.. tapi sebenarnya, sebab baby itu suci, bersih, wangi, sebab tu la kita pun tak jemu nak menghadap dia even dopopat jam sehari. tapi kalau dia nangis, aku akan jerit ''ayaaaaaaaaaah! lily nak susu....pujuk dia cepat!" haha this is the only time aku boleh buli adik aku sebab he will anything for lily..anak sendiri kan.. :P

so, itu sahaja update untuk kali ini. mungkin akan tunggu another 3 months (or 2 months) untuk datang jengok lily lagi. masa tu dah boleh main cak cak ngan dia dah..haha.. sekarang lily tidur je, mak long boring, mak long kacau, lily nangis, ayah pujuk.. hehe

till then.. :)

3 comments:

  1. kan..bdak kecik ni mmg slalu dirindu..haihs

    ReplyDelete
  2. Ajue... comelnya Lily!!! betul ni dari tepi mcm newborn Zabi Aydan!!!! eee geram tengok! betul newborns mmg addictive.. cos they have that smell.. the smell of innocence n susu.. masham2 best!

    ReplyDelete
  3. shima: hai shima, lain macam bunyiknye..siap ngeluh lagi..hahaha

    dina: tula dina, masam pun wangi jugak! hahaha...tak sabar tunggu dia besar sikit..baby kalau dah besar sikit muka berubah..kalau dah boleh agah-agah tu yang seronok tu..hehe

    ReplyDelete