Monday, October 22, 2012

monday blues

assalamualaikum..

yours truly gila depress hari ni. kalau nak diikutkan hari hari depress..

sebab?

hari hari rasa tak senagat dah nak buat kerja. rasa kerja semua sia sia.. hari-hari buat lab pun tak guna asyik tak dapat result je. lepas tu tertekan dengan birokrasi lagi..

perasaan nak quit tu kan - sangat membuak-buak. lain sangat lah waktu sekarang dengan waktu master dulu.

lain sangat..

depress kali ni lain macam sikit. angin dia putar alam. bau pun kurang menyenangkan.

apa ni? petandakah?

aku tahu sekarng baru semester 2. ada 4 sem lagi kena harungi. tapi 4 sem tu bukan lama, kejap je. bila-bila aku give up dan blah begitu saje..

sabarlah wahai hati.. sabarlah..


2 comments:

  1. same here...i ngadap data beratus2 tapi tak habis2 mengkey in sampai naik pinar mata.huaargggh!!

    ReplyDelete
  2. waaaah hopefully boleh habis semua secepatnya! u too b&C jom sabar sama-sama... :D -mode positif..

    ReplyDelete