Friday, September 14, 2012

raya raya!

waah besok nak present (actually hari ni, aku tak tidur lagi) sempat lagi aku update blog. kau, lihatlah aku betapa gighnya aku ini!..

anywaaay, semalam ada jamuan raya office! bestlah, hilang kempunan aku nak makan ketupat pulut, tapi tak sesedap mak buat. but still, we had fun. walaupun sebenarnya dorang semua merewang masak per semua, aku je ngelat tak nolong..sorrylaa, aku student, aku kena berkhidmat pada supervisor, semalam dan semelam semalamnya, aku kena attend talk...huhuu..

eh marilah layan gambar sikit..







hehe..selamat hari raya!

No comments:

Post a Comment