Monday, June 11, 2012

hotel murah dan cantik..

kalau dapat less than rm100 (*jika ada kad gov servnt) untuk satu bilik hotel dan bilik adalah cantik macam baru dan tidak kepam, memang rasa berbaloi... blik air tak ada pintu tapi cermin sahaja rasa seksi mak oi sangat tau, jad best sesuai untuk penginapan laki bini. cuma silap sebab ambil twin bed gabung jadi satu. untuk pengetahuan lebih lanjut sila pergi website hotel ini di johor jaya. sesuai juga untuk saat-saat akhir nak pergi konvo tapi tak dapat bilik untuk menginap di sekitar skudai, boleh consider tempat ini juga. sila pergi laman web ini untuk maklumat lanjut. :)



kat atas ni adalah pintu ala-ala see through untuk bilik air ye. tapi of course lah see through di kaki dan di bahagian atas sahaja..

dan sila percaya kalau family room, keluasannya berbaloi dengan 2 bilik air. mungkin sarapannya kurang sikit dari segi kualiti dan kuantiti, terus rasa i maafkan u sebab bilik cantik dan puas hati...

No comments:

Post a Comment