Friday, May 18, 2012

trudy and teddy

okaylah, i am not a mommy yet and I kind of love babies. masih belum ada rezeki untuk memiliki tapi tak apa. aku positif. drooling other people's babies pun boleh. its like drooling over other's vacation in Bali. sama sahaja.  hehe. so mommies out there, if you stumble upon this emotional blog of mine I just want to tell you that ;

trudy and teddy has its own boutique now in pavillion kl! yey~~! ( and of course semua orang dah tahu sebab ada iklan kat bawah ni hah,,)

actually, bukan butik tu yang aku excited sangat. tapi lihat gambar ini...tidakkah mereka kiut tahap super maksima?


credit to: trudy and teddy

cute cute cute! and facebook mereka ada macam-macam aktiviti macam contest, the latest one is the opening ceremony of t&t and tea party for the winners.so go check out their facebook page and boutique ye. check out their adorable photos too..mesti excited tengok comel-comel cute. ohh my, can I borrow someone's baby now? hehe..


3 comments:

  1. silakan pinjam zabi aydan hehehehe

    ReplyDelete
  2. belikan untuk husna...theheeeeeeee

    ReplyDelete
  3. dina: sanggup ke kau nak bagi pinjam aydan kat aku? tak sampai sehari meroyan mommynye karang...kekekeke

    fashya: boleeeeeeeeh...hehehe...aku beli reben ikat kepale je boleh laa..lain lain tak mampuuu...

    ReplyDelete