Wednesday, May 30, 2012

musim

musim kahwin banyak la sekarang.

maklumlah cuti sekolah.

tapi tulah, aku tak berapa faham kesignifikanan musim cuti sekolah dan perkahwinan..

yelah, untuk orang yang ada anak sekolah senanglah nak balik boleh cuti panjang terus..

tapi kalau hujung-hujung minggu saje-saje balik jenguk kampung atau mak tak kan tak boleh kot? okaylah aku poyo tak ada anak sekolah hujung minggu boleh zass balik kampung saje saje...

yelah-yelah mungkin sebab penat nak drive ikut highway utara selatan timur barat dan sebagainya..

yang pening aku jugak sebab serba salah this weekend ada sepupu kahwin di kedah, rakan karib kahwin di kelang, mak mertua nak datang kl sebab ada kenduri kat kajang.

minggu depan balik batu pahat sebab kawan azmi kahwin di muar dan satu lagi di parit sulong...

minggu depannya pulak ada kenduri di shah alam..

selamat pengantin baru semua ye... :)

1 comment: