Thursday, May 24, 2012

baca beliau punya

apa aku nak kata dan niat dan simpan dalam hati telah dikata-katakan oleh beliau.

silalah baca kalau rajin.

maternal instinct aku tinggi. betul. tak percaya?

tapi sejak akhir-akhir ni aku agak neutral. macam pH 7.

aku suka perasaan pH 7 ni. tak serabut. nak makan aiskrim hari-hari dengan laki aku pun senang. nak tengok wayang dan bercinta sampai syurga pun senang.

senang sangat.

syukur.


4 comments:

  1. suka bace.. apa pun, setiap orang ada bahagian masing2.

    Macam bahagian aku, anak nak masuk 2 dan masih PJJ. Ingat tak pening nak fikir cemane nak jaga 2 anak dengan keadaan PJJ. kesian kat anak tau. T___T. macam tak adil untuk anak.

    pegila makan aiskrim, tengok wayang sepuas hatimu...:)

    ReplyDelete
  2. yes, mari bercinta sepuas hati, bercuti sepuas hati, tengok wayang sepuas hati, pakai heels sepuas hati dan pedulikkan kata2 orang. bak kata orang zaman skrg,
    keep calm and carry on heheheehe!
    ZA love aunty ajue! dia kem salam hehe

    ReplyDelete
  3. fashya: tu la...setiap orang ada cabaran nye masing-masing..ada bahagia masing-masing..kena bersyukur dengan anugerah yang Allah bagi ni.. :)

    dina: i miss ZA lah..bile nak jumpa budak tecit tu..anyway, aku mimpi ZA few days ago. dia duduk atas riba aku and baca buku 'once upon a time..' comel gila! haha!

    ReplyDelete
  4. Jomla kita dating. Tunggu eh aku arrange date with babies... Ko nak babysit ZA? Dia adalah super naughty skrg if ko nk baca buku kt dia mungkin dia akn attempt utk gigit buku tu n eat d pages. Trust me. Hihiii

    ReplyDelete