Friday, March 9, 2012

literature review in a blog

oh i wish i can be like this author:

http://molecular-biolover.blogspot.com/

which everything inside there consist of new knowledge, reviews, videos, how tos. but the author is doing something else, i'm doing something else. but this can be a head start for me to create my academic blog. tapi mungkin lambat lagi. updating things sangat penat. to report also penat. penyakit malas melanda sangat hebat.

and by the way, yesterday when i went to see my sv, i saw lots of biology books, even on his table there is one small biology book that i think he reads during his free time. i wonder how can i be like that? i have dozens of unrelated books in my shelf. how can i have time to buy and read biology-related books? one thing - can i survive reading those books? mana tau tiba-tiba sesak nafas when i hit the second page ke.

but honestly, after this, i want to find some biology books, not for showing off, but for myself of being a student for the whole life tapi buku rujukan tak sampai 3. okay buku photocopy can count up to 10 but now, nak beli buku yang the real buku! the books with colours! and hardcovers.

note: future birthday i nak buku yang berkaitan dengan microbe boleh?

2 comments:

  1. aku juga teringin nak create blog berkaitan kerja, tapi sedangkan blog for fun aku ni pon sgt jarang aku update, aku dapat bayangkan ketandusan yang bakan berlaku pada blog akademik aku itu nanti. anyway, yang penting aku akan menyokong blog akademik ko itu~

    ReplyDelete
  2. blog akademik mungkin mengambil masa untuk siapkan. plus, i don't know how to put it right. bahasa pasar, bahasa melayu, bahasa inggeris aku yang kucar kacir? already create 1, tapi tak publish apa-apa post pun lagi. hope can update soon. plus, seganlah, kerja bukan hebat pown.. hehe..

    thanks ina atas sokongan ittew!

    ReplyDelete