Sunday, March 18, 2012

hey you, john carter!

first, this movie is awesome!

second, taylor kitsch who plays john carter is super hot.

third, deja thoris was super hot too and i think that she is truly a warrior princess.

fourth, the movie is awesome - eh dah ulang 2 kali.

star, 5/5 boleh?

mungkin sebab filem ni memenuhi selera aku 100%, jadi siapa yang suka filem coklat which means, perang with horses, dalam kes ni, makhluk asing which i dont know what those animals call, hot actor, hot actress, great cgi, twisted jalan cerita like sherlock holmes, 1800s era, men with cloak and high hats, men without shirts, great fighting choreography, aliens like avatar, extraordinary power like edward cullen (tiba-tiba), scientific explaination yang aku pun tak berapa faham...

jadi kalau mahu lihat kombinasi ini semua, whichhalf sci fi half coklat, pergi lah tonton! pergi pergi tonton! sebab aku suka gila cerita ini, dan mungkin john carter adalah sebab utama. azmi tonton sebab dia pelik macam mana dia kapal dia boleh terbang guna kuasa solar. maybe we should apply that here supaya boleh jimat tambang menaiki kapal terbang. heee..

okay sikit trailor kasi kamu semua geram;



so pergilah tonton cepat! jangan tunggu lagi!

No comments:

Post a Comment