Tuesday, March 6, 2012

bukit tinggi

it was school holiday, it was saturday, tapi okaylah we arrived early so senang dapat parking. it was a surprise trip for my sister konon, plus, mesti kena ada orang ketiga untuk tangkap gambar kami berdua. plus, we all malas nak bawak tripod ke sana ke mari. aku dah lama tak pergi bukit tinggi. i was 17 or 18, and had a nice memory there. but this time, maybe sebab sangat crowded dengan orang, rasa eleh, ni je? okaylah for a less than one hour drive punye trip. sejuk, and tempat cantik. untuk lihat-lihat sesuailah. untuk adventurous soul tak sesuai. but the most memorable thing is, pergi singgah genting sempah, after makan mi goreng sedap gila kat food court, then bought an ice cream for each one of us dan rasa sangat heaven! rm5 per cone, dahla murah sedap pulak tu! must singgah again and must must must try it again!

masa balik baru ambil gambar wajib.

bila sampai terus pergi tukar token dan main benda merepek macam ni. rugi almost rm30 untuk main ini, 

main ini, 
.
.
.
.
main balik bola masuk bakul, main basketball 3 round like kl semua tak ada benda tu. beria je. habiskan duit ke arah perkara lagha. ish..

wishing well, wedding bells, early morning dew..

tatami spa yang menjalankan perkhidmatan dengan harga yang tak masuk akal.

terasa oversea

kepingin makan daging arnab fresh. har har.

okay dah, sebenarnya banyak gambar lagi tapi malas nak upload curi kat facebook je. anyway, lepas ni nak pergi genting, lepas tu nak pergi pulau perhentian, pulau redang, taman negara pahang, sandakan sabah. mungkin boleh tercapai dari dalam mimpi je. huhu...i need a major vacation ni.. ada sesiapa nak sponsor trip to paris ke? har har lagi..

till then, bye!

2 comments:

  1. Sponsor tu tidak tapi sila ajak aku. Kekekek.

    P/s: mengapa awak nampak kurus sedikit? Memang berdiet atau effect baju dan seluar? :D

    ReplyDelete
  2. sponsor diri sendiri can count kah?

    well azrina, pada hemat aku gambar-gambar ini semua aku terasa sangaaaaaat besaaaaar. or does it mean that sebelum ni nampak lagi besar? adoi, bila aku nak diet ni?

    ReplyDelete