Thursday, February 16, 2012

wedding pictures from friends

seronok bila kawan-kawan tag gambar kita dalam facebook masa majlis mereka. cewah. padahal gambar kawan-kawan masa wedding aku ada aku upload? hahah tidak...nak upload sekarang kang macam tak seswai kan. 


wedding fadila

wedding rohaila

terima kasihlah tunjukkan kami gambar official wedding korang yang ada muka aku..kekeke...anyway, kenapa muka azmi sangat garang tu huh? hee hee..

congrates walaupun dah lama kahwin ye...!

oh ye, cakap mengenai kahwin, nanti aku nak upload gambar wedding adik aku pula.

adios!

No comments:

Post a Comment