Friday, February 3, 2012

makcik! watch out!



sila lihat dengans sabar. kadang-kadang panik attack memang berlaku. tapi yang menghairankan, macam mana boleh kereta itu ke depan dan kebelakang beberapa kali hingga menghempas habis motor bmw tu macam berdendam sangat gayanya..

kereta auto kah atau kereta manual kah?

bukankah kalau dah ke depan untuk kebelakang perlu tekan clutch dan tukar gear. kalau auto, still kena tukar gear auto yang kat tepi tu.

by the way, pemandu adalah seorang makcik. mungkin terlalu panik agaknya. tapi tu lah benda nak jadi. aku dan member aku buat kesimpulan, mungkin kereta itu dirasuk hantu! haha, tak, gurau je..so orang perempuan especially, tolonglah bawak kereta dengan berhati-hati ye (termasuk akulah ni)..

ps: dengar cerita kerugian sekitar setengah juta untuk baik pulih kedai sahaja. tak termasuk motor besar bmw tu lagi..

4 comments:

  1. nasib baik ajai bukan berada di kawasan tu. pendapat aku lah, makcik tu tgh stress/depressed. tu yg dia mcm lepas geram je gayanya kt motor tuh hehehe... kesian makcik tuh. ada kemungkinan jgk kereta tu problem gearbox ke ape ke... mari menyaman proton hahaha

    ReplyDelete
  2. tapi kalau geram or depressed, tidakkah ia akan memakan diri? i mean, nak bayar gantirugi semua tu? huhu...lifetime gaji nak bayar balik...

    ya, maybe because gearbox dah hancur. but if gearbox hancur, dia tekan pedal minyak ke untuk gerakkan kereta? oooh banyaknya persoalan bermain di minda..

    ReplyDelete
  3. nie video tahun 2000 ke?

    ReplyDelete
  4. rasanya, cctv tu salah tarikh kot...

    ReplyDelete